Välkommen till Wallmans trädfällning 

Det finns tillfällen som vi upptäcker att solen inte kommer in med sina strålar så mycket som vi skulle önska, att ett träd plötsligt börjar luta lite för mycket över friggeboden, eller… Oavsett anledning att ett träd behöver tas bort eller trimmas så kan du med trygghet ta hjälp av oss. 

Med gedigen erfarenhet tar vi bort träd, stubbar överhängande grenar som behöver trimmas. 

Först träffas vi förstås och går igenom vilka träd du tror eller tycker borde åtgärdas – kanske du får ett annat omdöme från oss. Men målet är förstås alltid att du ska vara nöjd i slutändan. 

Hör av dig för ett förutsättningslöst möte. 

Tony är brandman till vardags men älskar att vara ute och uppskattar naturen. Därför startade han 2017 Wallmans trädfällning. 

Hans motto är:

Professionellt utför arbete med hög säkerhet för kundens trygghet. 

Bästa sättet att se till att få kontakt för att boka in ett förutsättningslöst möte och utreda om just ditt träd ska, bör eller kan fällas är att maila. Eller fyll i kontaktformuläret under fliken ”kontakta wallmans”.

Tillvägagångssätt

Vi vill alltid träffa dig som kund och diskutera igenom ditt behov i lugn och ro innan vi startar motorsågen. Vi går igenom vad som ska göras, hur vi ska gå tillväga, och vad det kommer att kosta.

Oftast får du en offert på plats redan vid första mötet, eller så skickar vi offerten enligt överenskommelse.

 

Du väljer mellan att:

  • Låta oss göra allt från fällning till borttransport och stubbfräsning
  • Bara låta oss ta ner trädet och lämna stambitar och grenar på plats.

 

Trädvård

Behöver du hjälp med trädvård som exempelvis trädbeskärning och kronreduktion ingår det naturligtvis bland de tjänster vi erbjuder.

Vi ser till att de aktuella träden är ordentligt uppmärkta och dokumenterade innan arbetet påbörjas. Självklart tar vi särskild hänsyn till om ni eller era grannar vill göra ved av stamdelar och grova grenar.

Det är ofta priseffektivt och ligger i linje med vårt miljöarbete, dessutom känns det bra att elda med sin egen ved.

 

Kvalitetskontroll

Det är viktigt för oss att arbetet är korrekt utfört och att du som kund är nöjd med vårt arbete. Vi vill ju att du som beställare ska vilja anlita oss igen.

Du vet väl att du kan använda RUT-avdrag
vid trädfällning och stubbfräsning 

Kontakt:  070-721 66 23  I  wallmanstradfallning@gmail.com